Συνέδριο «Οικονομική Ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων» 15-16/04/2016


Το Π.Τ. Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας διοργανώνει Συνέδριο το οποίο θα διαρκέσει δύο ημέρες, στις 15 και 16 Απριλίου 2016, με θέμα την «Οικονομική Ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων».


Την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν, συνοπτικά, οι προτάσεις του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την οικονομική ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων, οι οποίες θα αποτελέσουν και τη βάση των θεματικών συζητήσεων που θα διεξαχθούν τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου, τις πρωινές ώρες.

Οι θεματικές συζητήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής: 1η Υποδομές - Ανάπλαση Μνημείων - Οικιστική Δραστηριότητα - Προστασία Ανθρωπογενούς Περιβάλλοντος, 2η Πρωτογενής Τομέας – Μονάδες Τυποποίησης Συσκευασίας Γεωργικών Κτηνοτροφικών Προϊόντων – Λοιπές Βιοτεχνικές και Βιομηχανικές Μονάδες, Λιανικό - Χονδρικό Εμπόριο, 3η Τουρισμός - Εστίαση – Αναψυχή.

Το απόγευμα της δεύτερης ημέρας διεξαγωγής του Συνεδρίου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα των θεματικών συζητήσεων που θα έχουν πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες. Η Εισηγητική ομιλία του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε. κο Κων/νο Κόλια, ενώ οι προτάσεις του Ο.Ε.Ε. για την οικονομική ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων θα παρουσιαστούν από τα μέλη της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Π.Τ. Ιονίων Νήσων.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων στο Φουγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Προσκαλούνται όλοι οι Θεσμικοί και Παραγωγικοί φορείς των Ιονίων Νήσων, να συμμετάσχουν στις διεργασίες του Συνεδρίου (Οι προσκλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει να αποστέλλονται). Η συμμετοχή στο Συνέδριο, πέρα των εκπροσώπων των Θεσμικών και Παραγωγικών φορέων, είναι ανοικτή για όλους.



Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας