Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.



Αργοστόλι  18/5/2015


Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) σας προσκαλεί στα εγκαίνια της σημαντικής έκθεσης ιστορικών κειμηλίων την Τετάρτη 20 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».


Παλιές Ελληνικές φορεσιές από τα τέλη του 18ου αιώνα έως τις αρχές του 20ου αιώνα, άρματα της Επανάστασης του 1821 και παλαιότυπα βιβλία-γκραβούρες από το 1493 έως το 1828 θα είναι τα εκθέματα της έκθεσης. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι από 20 έως και 25 Μαΐου 2015 και οι ώρες λειτουργίας της 10:00 -14:00 & 18:00-22:30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

   Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε.
    Άγγελος Κωνσταντάκης 




Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας