Κώστας Ευαγγελάτος - Πρόσκληση στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ COSTAS EVANGELATOS ART-EST
ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΕΧΝΩΝ

Την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, ώρα 9 μμ, εγκαινιάζεται στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Ι. Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι, η έκθεση Costas Evangelatos Art-Est και έργα της συλλογής του.



Πρόκειται για εικαστικά  έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που τα έχουν ευγενικά προσφερθεί από καλλιτέχνες και φιλότεχνους για τον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής της Villa Ροδόπη.

Ανάμεσα στα εκθέματα έργα γνωστών και καταξιωμένων δημιουργών καθώς και πολλών νεώτερων, που απαρτίζουν ένα ενδιαφέρον αισθητικό φάσμα των σύγχρονων εικαστικών απόψεων, αντιλήψεων και οπτικών καταθέσεων και προσδιοριστικών τάσεων της πολυδιάστατης εποχής μας.


Τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης θα ακολουθήσει στις 10.30 μμ, στη ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ, η ετήσια μουσικολογοτεχνική εκδήλωση-performance "Πανσέληνος στον κήπο".

(είσοδος κήπου από Μαντζαβίνου 8, έναντι κτιρίου MEGA, Αργοστόλι).


Στην εκδήλωση της Αυγουστιάτικης πανσελήνου φέτος συμμετέχουν ο συγγραφέας, εκπαιδευτικός δρ. Ηλίας Τουμασάτος, που θα διαβάσει το κείμενο " Με το βλέμμα του γιου μου", από το βιβλίο του "Ο μικρός Μάγος και άλλες ιστορίες", εκδ. Αιγιαλός, 2014 και ο Κώστας Ευαγγελάτος που θα απαγγείλει από τη νέα του ποιητική συλλογή " Πολύσμιγος Αίνος", εκδ. Συλλογές, 2014, με μουσική συνοδεία του σαξοφωνίστα Φοίβου Μποζά και της φλαουτίστριας Λουίζας Παπαντωνάτου.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ μέχρι 31 Αυγούστου 2014.

Ώρες επισκέψεων: κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από
8 μμ-10 μμ.

( Η έκθεση και η εκδήλωση έχουν μόνο πολιτιστικό χαρακτήρα.)

 Είσοδος Ελεύθερη


Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας