ΜΗΔΕΙΑ του Μποστ - 26/4/2014



Αθήνα 19/4/2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η Μήδεια του Μπόστ στην Αθήνα»

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, διατηρώντας το πολυποίκιλτο έργο του και θέλοντας να αναδείξει την προσπάθεια πολιτιστικών φορέων που δραστηριοποιούνται στα νησιά του Ιονίου, με στόχο την  σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των επτανησίων και των φίλων αυτών,  παρουσιάζει την κωμωδία  «Μήδεια»  του Μέντη Μποσταντζόγλου (Μπόστ), το Σάββατο  26 Απριλίου και ώρα 21:15 στο θέατρο «ΠΟΡΤΑ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, Λ.Μεσογείων 59, στην Αθήνα.

Το θεατρικό έργο παρουσιάστηκε στη Ζάκυνθο με μεγάλη επιτυχία, από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκουλικάδου «Ερωτόκριτος» σε σκηνοθεσία Θανάση Μιχαηλίδη και Μπάμπη Συγούρου, τονίζοντας  τη δημιουργική επιρρέπεια των κατοίκων του Ιονίου Πελάγους, στις τέχνες και τα γράμματα.

Πληροφορίες και  κρατήσεις θέσεων  στα τηλέφωνα: 2102130177 – 6945792481

Είθε το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Κυρίου
να οδηγεί τα βήματα μας πάντοτε στον
καλύτερο προορισμό!!!

Χρόνια Πολλά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ





Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας