Απολογιστική Γενική Συνέλευση έτους 2013


Αθήνα 17 Μαρτίου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013

Την Κυριακή  16 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε  η απολογιστική Γεν. Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με κύρια θέματα ημερησίας διάταξης:

«Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έτους 2013»

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Ε., η πρόεδρος κα Ελένη Κονοφάου, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους εταίρους και φίλους της Ε.Ε.Ε., με ευχές για το έτος που διανύουμε  και αναφέρθηκε στις καταστροφές που έχουν προκληθεί από τη σεισμική δραστηριότητα στην Κεφαλονιά. Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση στους κατοίκους του νησιού, ευχήθηκε να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα που έχουν προκύψει, ώστε να επανέλθει η ομαλότητα της καθημερινότητας στο νησί.

Ακολούθησε η εκλογή τριμελούς επιτροπής για το συντονισμό διεξαγωγής της Γ.Σ. και αναπτύχθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, με έγκριση των εταίρων για τα διοικητικά και οικονομικά πεπραγμένα έτους 2013  και τον προγραμματισμό - προϋπολογισμό έτους 2014.

Προσφέρθηκαν  οι φάκελοι της ειδικής αναμνηστικής σειράς από τη βράβευση των διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα της Ε.Ε.Ε.,  τον Νοέμβριο του 2013 και cd από τη συναυλία αφιέρωμα στην επτανησιακή μουσική από την πρόσφατη έκδοση σε ημερήσιο τύπο, σε όλους. Μετά το πέρας της  Γεν. Συνέλευσης οι εταίροι και φίλοι της Ε.Ε.Ε., είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επτανησιακά εδέσματα  από την  Κέρκυρα, τη Λευκάδα και τα Κύθηρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Ε., ευχαριστεί για την προσφορά με ποτά και γλυκίσματα την Κερκυραϊκή Ποτοποιία  Μαυρομάτη, τον  υπεύθυνο  Δημοσίων Σχέσεων Ελευθέριο Κατωπόδη για την παραδοσιακή λαδόπιτα Λευκάδας,  την εκπρόσωπο για τα Κύθηρα στην Ε.Ε.Ε., κα Ελένη Χάρου - Κορωναίου για τον Τσιριγώτικο άρτο  και την  κα  Γρηγορία Βενέρη - Χάρου από τα Κύθηρα, για τους  ροζέδες Κυθήρων.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ


Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας