Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 13-12-2013


Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 13-12-2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλαίσιο του τριημέρου εορτασμού της μνήμης του Πολιούχου μας Αγίου Σπυρίδωνος και εν όψει την μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων η Χορωδία μας διοργανώνει μεγάλη εορταστική συναυλία με τίτλο: «ΠΡΟΕΟΡΤΑΣΩΜΕΝ ΛΑΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας στις 6:00 μμ. και διοργανώνεται με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων  κ.κ. Νεκταρίου. Θα περιλαμβάνει ύμνους της Εορτής του Αγ. Σπυρίδωνος του Θαυματουργού, προεόρτιους και ύμνους της Εορτής των Χριστουγέννων.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ




 

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας