Δελτίο Τύπου Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)


21 Οκτωβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΕΔΕ: Έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Κέρκυρα

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί στην Κέρκυρα. Η έναρξη του Μεταπτυχιακού έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013.
Η ΕΕΔΕ, σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1962 με σκοπό τη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών, των μεθόδων και της πρακτικής του σύγχρονου μάνατζμεντ. Τα μέλη της είναι νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και φυσικά πρόσωπα, ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες, καθηγητές Πανεπιστημίων και φοιτητές.

Η ΕΕΔΕ σήμερα συγκαταλέγεται στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου. Έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη επιχειρήσεων σε περισσότερα από 17.000 διαφορετικά επιμορφωτικά προγράμματα, ενώ το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 23 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 3.800 αποφοίτους.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που προσφέρει η ΕΕΔΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management).
Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Το διδακτικό προσωπικό, αποτελείται από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς, που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και πολυετή συνεργασία με την ΕΕΔΕ.
Το Πρόγραμμα αυτό αποτελεί εφόδιο, καθώς:

• προετοιμάζει και δίνει στο συμμετέχοντα σφαιρική γνώση γύρω από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων,

• εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους Διοίκησης,

• δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να αναιρεί το θεωρητικό πλαίσιο και

• έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμογή στην επικαιρότητα και στην επιχειρηματική πρακτική.

Το κόστος των προγραμμάτων και σεμιναρίων της ΕΕΔΕ μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία της ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, τηλ. 2610 318573, κ. Ρούλα Ιωάννου, e-mail: patra@eede.gr, www.eede.gr καθώς και στο τηλ. 6932 664 394, κ. Έφη Αποστόλου, Κέρκυρα, e-mail: apostolouefi@gmail.com

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ:

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.000 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 23 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 3.800 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.


Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας