"ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ... "2CD"

"ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ... "2CD"

Ευχαριστήρια επιστολή του καλλιτεχνικού διευθυντή της
"ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ" Παναγή Μπαρμπάτη
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε η ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας -"Αφιέρωμα στην Επτανησιακή μουσική"που έγινε στο θέατρο Badminton στις 2 απριλίου 2012, απο την εφημερίδα "Δημοκρατία".
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ και όλους τους συντελεστές της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς των Μουσικών Συνόλων της Ε.Ε.Ε ύστερα απο την επίσημη ίδρυση τους, που εντάσσεται στην προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης της μουσικής μας παράδοσης.
Τους εξαιρετικούς σολίστ: ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟ και ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΟΥΡΜΠΗ, τους επίσης εξαίρετους καλλιτέχνες Χρήστο Αμβράζη και Νίκο Μηνιάτη για τη σολιστική συμμετοχή τους και όλα τα μέλη της Χορωδίας και της Ορχήστρας.
Τους καλούς φίλους: Γιάννη Συγλέτο για την ηχοληψία και την ηχογράφηση και Πέτρο Σιακαβέλλα για το mastering.
Επίσης ευχαριστώ τον φίλο συνθέτη Μιχάλη Κουμπιό για την πολύτιμη βοήθειά του, το θέατρο Badminton, την εφημερίδα "Δημοκρατία" και τους χιλιάδες φίλους που μας τίμησαν και έκαναν την έκδοση ανάρπαστη.

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας