Δελτίο Τύπου 6/11/2012


                                                                                                                                       Αθήνα 6/11/2012



                                                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της ''EΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ'' συνεχίζοντας την προσπάθειά του να αναδείξει το επτανησιακό πνεύμα σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από διάφορες προσωπικότητες, παρουσιάζει άρθρο του διακεκριμένου Κεφαλονίτη επιστήμονα, διδάκτωρα Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρου του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας κ. Θάνου Ασκητή, που αναφέρεται στην ιδιαίτερη ψυχολογία και το ταμπεραμέντο των Επτανησίων.

Ευχαριστούμε θερμά τον συμπατριώτη μας κ. Θάνο Ασκητή για την τιμή που μας έκανε να παραχωρήσει το συγκεκριμένο άρθρο αποκλειστικά στην Ε.Ε.Ε.







Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας