ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                                                            12/10/2012

                                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε., μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, δημιούργησε τμήμα Επτανησιακής Ψαλτικής υπό την διεύθυνση του μουσικού κου Παναγιώτη Χασαπιάνου. Το τμήμα θα λειτουργεί σε εβδομαδιαία βάση στην αίθουσα των γραφείων της ''ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ'' (Θεμιστοκλέους 4, Αθήνα).
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στο τμήμα της Επτανησιακής Ψαλτικής, μπορείτε να επικοινωνείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Παν.Χασαπιάνος (Υπεύθυνος τμήματος): 6983512422
''ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ'':   6978332703
                                                                  6946255527
                                                                  2106017441
όπως επίσης και μέσω της ιστοσελίδας μας στη στήλη Πολιτισμός/Επτανησιακή Ψαλτική/Αίτηση εγγραφής

 http://www.enosieptanision.gr/el/politismos/eptanisiaki-psaltiki-gr.html

Ευχαριστούμε θερμά τον κο Παναγιώτη Χασαπιάνο για την ευγενική εθελοντική προσφορά  του στη δημιουργία του τμήματος Επτανησιακής Ψαλτικής, καθώς επίσης την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ''ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ'' για την παραχώρηση της αίθουσας.



Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας