ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                                                       Αθήνα  19/5/2012

                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. της αστικής εταιρίας ''ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ'', κατά την συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 16/5/2012 αποφάσισε  μεταξύ άλλων:

• να ορίσει ως  ταμία το μέλος του Δ.Σ. , κ.Γεράσιμο Ροσόλυμο, ύστερα από αίτημα του κ.Γιώργου Κασιμάτη που λόγω προσωπικών υποχρεώσεων δεν δύναται να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του ταμείου της Ε.Ε.Ε.
• να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ.Σπύρο Κούρτη με την κ.Βασιλική Καββαδά, ως εκπρόσωπο της Λευκάδας στην Αθήνα.
• να υλοποιήσει την απόφαση περί αντικατάστασης της κ.Μερόπης Αννίνου με την κ.Αντζελίνα Αρκούδη ως εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς, στην Κεφαλονιά.
• την δρομολόγηση καταστατικής Γενικής Συνέλευσης των εταίρων.
• την αλλαγή του νέου λογότυπου της Ε.Ε.Ε. και τέλος
• την τήρηση της  ανακοίνωσης που έχει αναρτηθεί στη σελίδα  ανοικτής ομάδας της Ε.Ε.Ε. στο facebook από τα μέλη της.

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ : Ανακοίνωση στην ανοικτή ομάδα της Ε.Ε.Ε. στο facebook.

                                                                Για το Δ.Σ.

                                Η  Πρόεδρος                                       H Γενική Γραμματέας
                              Ελένη Κονοφάου                                     Μαρία Γραμματικού



                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στην ανοικτή ομάδα της Ε.Ε.Ε. στο facebook:

Η ''ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ'' είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με νομική μορφή και σκοπό έχει την διάδοση και ανάδειξη της κουλτούρας και του Επτανησιακού πολιτισμού, σε όλες τις μορφές και εκφάνσεις του. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει σελίδα blog, ιστοσελίδα και σελίδα εταιρικής μορφής στο facebok. Οι συγκεκριμένες σελίδες έχουν στόχο την επικοινωνία μεταξύ των μελών και των φίλων των Επτανησίων, την όσο το δυνατόν καλύτερη πληροφόρηση σε σχέση με τις δραστηριότητες της εταιρίας και την προώθηση των σκοπών της για την ανάδειξη κάθε Επτανησιακού στοιχείου.

Ενημερώνουμε και υπενθυμίζουμε στα μέλη της σελίδας του facebook της ανοικτής ομάδας της "ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ότι η σελίδα διατίθεται για ανταλλαγές απόψεων, προτάσεις και ενημέρωση με θέμα τα Επτάνησα και δεν είναι περιοδικό ποικίλης ύλης, ούτε μπορεί να φιλοξενεί άσχετα άρθρα, πολιτικά θέματα κι αναρτήσεις που δεν έχουν σχέση με τα Επτάνησα και τον Επτανησιακό πολιτισμό.

 Είναι ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ.

Παρακαλούμε, τα σχόλιά σας να μην περιέχουν βωμολοχίες, να μην είναι γραμμένα σε greeklish και να μην περιέχουν οποιοδήποτε διαφημιστικό περιεχόμενο. Θα θέλαμε λοιπόν να παρακαλέσουμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας να είναι πιο προσεκτικοί στο τι αναρτούν.

Σε περίπτωση που παρατηρηθούν αναρτήσεις μη αποδεκτές, παρά τους όρους που θέτει η διαχείριση, και αντίθετα προς τους σκοπούς της Ε.Ε.Ε., θα τηρηθεί η παρακάτω διαδικασία:

1) Υπενθύμιση του παραπάνω κειμένου

2) Γραπτή παρατήρηση σε προσωπικό μήνυμα

3) Γραπτή παρατήρηση σε μήνυμα στο τοίχο της ''ΕΝΩΣΗΣ    ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ''

4) Διαγραφή από μέλος της σελίδας σε συννενόηση με τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας