ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


                                                                                                                           Αθήνα 18/04/2012
                                                                                                                   Αριθμ.Πρωτ.: 53


ΠΡΟΣ
Εταίρους
αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρίας
ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Καλείστε να παρευρεθείτε την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην Γ.Σ. των εταίρων της αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρίας με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, στο κτίριο  της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά (Πατρ.Γρηγορίου 144, Πειραιάς – 4ος όροφ.) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1)Τελική έγκριση νέων αιτήσεων (είσοδος νέων εταίρων)
2)Διαγραφή μελών

Ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, τα οποία διαμένουν εκτός Αθηνών και επιθυμούν να συμμετέχουν στην συνεδρίαση μέσω ζωντανής σύνδεσης (Office 635 - Lync 2010 ή skype) να το γνωστοποιήσουν  μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@enosieptanision.gr έως και την Τετάρτη  25/04/2012.
Ως γνωστόν σύμφωνα με το αρ.8 του Καταστατικού, η επαναληπτική Γ.Σ. συνεδριάζει και αποφασίζει εγκύρως με οποιονδήποτε αριθμό παρόντων εταίρων.
Μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ. των εταίρων, θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση μελών Δ.Σ., μελών Ε.Σ., μελών ταμειακώς τακτοποιημένων και κάθε φίλου της Ε.Ε.Ε. που επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της Ε.Ε.Ε.

KOINOΠΟΙΗΣΗ
  1. Μέλη ταμειακώς τακτοποιημένα της Ε.Ε.Ε.
  2. Φίλοι της Ε.Ε.Ε.

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος

Ελένη Κονοφάου

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας