Η ΕΝΩΣΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ



Η Ε.Ε.Ε., ταξιδεύει στο Μπρίντιζι της Ιταλίας, ύστερα από πρόσκληση της Ελληνικής Κοινότητας "Άγιος Νικόλαος Μύρων" στις 3 Σεπτεμβρίου 2011, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος, προς τιμή των πολιούχων της πόλης , Αγίου Λαυρεντίου & Αγίου Θεοδώρου.
 Η ΕΝΩΣΗ ταξιδεύει σε συνεργασία με τα χορευτικά συγκροτήματα των συλλόγων "Επτανησίων Αγίας Παρασκευής ΤΑ ΙΟΝΙΑ" & "Επτανησίων Γαλατσίου''.
Ευχόμαστε η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Ε.Ε.Ε. και της Ελληνικής Κοινότητας στο Μπρίντιζι, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις Πολιτιστικών ανταλλαγών με την γείτονα χώρα. 
Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο κ.Μαρία Θεοδωρίδου καθώς επίσης και το Δ.Σ. της Ελληνικής Κοινότητας "Άγιος Νικόλαος Μύρων", για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μας.

Για την Ε.Ε.Ε.

Η πρόεδρος 

Ελένη Κονοφάου

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας