Λευκάδα: Αποτελέσματα Αγώνων Optimist και Laser 4.7 & Ευχαριστήριο μύνημα του Ναυτικού Ομίλου


 Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας
Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι περιφερειακοί αγώνες Optimist και Κυπέλλου Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας υπο την αιγίδα της Εθνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.). Στους Αγώνες που συμμετείχαν συνολικά 17 όμιλοι με 98 αθλητές διακρήθηκαν και Λευκαδιτόπουλα.
Συγκεκριμένα στη μεγάλη κατηγορία των Optimist (παιδιά γεννημένα από το 1996 μέχρι και το 1999) o Αλέξανδρος Χόρτης κατέλαβε την 10η θέση στα αγόρια ενώ στα κορίτσια η Έλλη Λιοπύρη κατέλαβε την 6η θέση. Στη μικρή κατηγορία (παιδιά γεννημένα από το 2000 και μετά) στα αγόρια οι Νίκος Διγενής και Τηλέμαχος Αραβανής κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση ενώ στα κορίτσια η Ηλέκτρα Γιαννουλάτου κατέλαβε την 4η θέση.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, ήταν πραγματικά υπέροχα!
Μπορείτε να κατεβάσετε τα αποτελέσματα σε μορφή Excel ή Acrobat Reader από ΕΔΩ!:

www.e-lefkas.gr 


Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας ευχαριστεί του παρακάτω χορηγούς που βοήθησαν για τη διεξαγωγή του περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας OPTIMIST και κυπέλλου LASER 4.7 Ν.Δ. Ελλάδας και Ιονίου.

- Ξενοδοχείο Porto Galini
- Power Boats (Νίκος Θερμός)
- Νηρηίδες Βίλες (Σταύρος Κουκουμπρής)
- LefkadaPress
- Κάβα – Καββαδάς
- ΑΦΟΙ Ντελημάρη Αλλαντικά
- Σύφλογο (Εργαστήρι παραγωγής τοπικού οίνου)
- Carma (Καφέ)
- Ζαχαροπλαστική Σταύρακας
- Χάρης Φρουτ Αργυρός
- Print Shop (εκτυπώσεις)

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του ΝΟΛ και τους γονείς για την όποια βοήθεια παρείχαν αυτές τις ημέρες των αγώνων, τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή των αγώνων καθώς και το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

Το Δ.Σ.

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας