Νέα προσφορά για τα μέλη : Μειωμένα εισιτήρια για την Εθνική Λυρική Σκηνή (Καλλιτεχνική Περίοδος 2010-2011)

Ενημερώνουμε όλα μας τα μέλη ότι η
  
Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει την αυλαία της το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010 στο θέατρο Ολύμπια με τη δημοφιλή όπερα Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ. Συνεχίζει με την έναρξη της Οπερέτας την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010, επαναλαμβάνοντας την περσινή μεγάλη της επιτυχία Το Μικρόβιο του Έρωτα του Κώστα Γιαννίδη, που από φέτος θα παρουσιάζεται στο θέατρο Ολύμπια. Μετά ακολουθεί το άνοιγμα της Παιδικής Σκηνής, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010 με το γνωστό και αγαπημένο παραμύθι Χένσελ και Γκρέτελ του Ε. Χούμπερντινγκ, όπου από φέτος θα παρουσιάζεται στο θέατρο Ολύμπια.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, προσφέρει στα μέλη της "Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας"  προνομιακές εκπτώσεις στα εισιτήρια σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κράτηση εισιτηρίων τουλάχιστον 10 μελών μέσω της Ένωσης.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Με εκτίμηση,



Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας