Κεφαλονιά: Έκθεση "Μικρογραφίες της πανσελήνου" του Κώστα Ευαγγελάτου

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ 2010
ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ/COSTAS EVANGELATOS
"ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ"




 Την Τρίτη 24 Αυγούστου ,ώρα 9μμ εγκαινιάζεται στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA «ΡΟΔΟΠΗ» ,Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς,η έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο:. "Μικρογραφίες της πανσελήνου".
Πρόκειται γιά επιζωγραφισμένες χρωματοθήκες και γεωμετρικά αντικείμενα που δημιούργησε πρόσφατα ο καλλιτέχνης.
θα ακολουθήσει στις 10μμ η ετήσια καλλιτεχνική δεξίωση στον ειδικά διαμορφωμένο με έργα τέχνης κήπο-είσοδος από Μαντζαβίνου 8- .
Φέτος στην εκδήλωση συμμετέχουν η συγγραφέας Βίκυ Γεωργοπούλου,η οποία θα διαβάσει μυθολογικά περί Ροδόπης και φάσεων του φεγγαριού και ο  συνθέτης Νίκος Γαρμπής,ο οποίος θα παρουσιάσει γιά πρώτη φορά την μουσική σύνθεση του "Ροπές αγγέλων", βασισμένη σε τέσσερα ποιήματα του Κώστα Ευαγγελάτου από την συλλογή η Ελεγεία των Εκβατάνων.
 

Ωρες λειτουργίας έκθεσης: 8 μμ-10 μμ.Τετάρτη-Κυριακή.
Είσοδος ελεύθερη


 ΔΙΑΡΚΕΙΑ:24 ΑΥΓ.-5.ΣΕΠΤ.2010

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας