ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

                                                              γράφει ο
                                            Κώστας Ευαγγελάτος

 
Μετά μία επιτυχημένη εικαστική περίοδο στην οποία ο Κώστας Ευαγγελάτος παρουσίασε
σημαντικές εκθέσεις έργων του και εικαστικά δρώμενα στη Θεσσαλονίκη,την Αθήνα και το Παρίσι και μετά μία σειρά διεθνών συμμετοχών σε πόλεις της Ευρώπης,εκδόσεων τέχνης και διαλέξεων γιά αισθητικά θέματα θα εκθέσει έργα του στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά.
Η μεγάλη ατομική και ιδιαίτερα τιμητική  έκθεση που διοργανώνει η Πινακοθήκη Δήμου Κερκυραίων στα Παλαιά Ανάκτορα,τμήμα περιοδικών εκθέσεων,Περιστύλιο, στην Κέρκυρα ,με τίτλο:"Μορφές και Νεφελόφωτα" θα εγκαινιαστεί στις 9 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουλίου 2010.Εισαγωγικό κείμενο έχει γράψει η Ιστορικός τέχνης,διευθύντρια της Πινακοθήκης Δήμου Κερκυραίων Μαρία Μελέντη.
 
Φέτος γιά την επέτειο των δέκα χρόνων θερινής λειτουργίας της Villa"ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα γίνουν οι εκθέσεις.:"10 χρόνια Σύγχρονη Πινακοθήκη" με επιλογή εικαστικών έργων της δεκαετίας,η οποία θα λειτουργεί γιά τους φιλότεχνους απο 11 Αυγούστου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου 2010,ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης  με τίτλο:"Μικρογραφίες της Πανσελήνου" θα γίνουν  στις 24 Αυγούστου το βράδυ της πανσελήνου.
Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη εικαστική δεξίωση στον κήπο.
 
πληροφορίες: 6944621286, 2671028501.
 
 
                

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας