Τo τριήμερο 20, 21 και 22 Μαΐου στην Πάνω Πλατεία το 2ο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων

Το 2ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων διοργανώνεται στην Πάνω Πλατεία στις 20,21 και 22 Μαΐου από τη Νομαρχία σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και με τη βοήθεια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
      Σε  συνέντευξη τύπου η οποία παραχωρήθηκε σήμερα από το Νομάρχη Κέρκυρας Στέφανο  Πουλημένο παρουσία του Αντινομάρχη  Οικονομικών, Διοίκησης και Ανάπτυξης Μάκη Σκορδίλη, του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κώστα Κασταμονίτη, του αντιπροέδρου της Ε.Α.Σ.Κ. Γιώργου Δελλή αλλά και των παραγωγών οι οποίοι θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ, εκφράστηκε από όλους η ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς μέσα από αυτήν προβάλλονται με τον καλύτερο τρόπο τα κερκυραϊκά προϊόντα.
www.corfutime.gr                                                            Σπύρος Κούρτης

Επτάνησα - Ιόνιο - Ionian islands !

Καλώς όρισες Επτανήσιε!

«Σαν πεθάνω εδώ θάρθω με τα μύρια φαντάσματα, άϋπνα μέσα σε άϋλα γνέφια ή σε ασημοβολής μαϊκά συντέφια τάγια της νύχτας να χαρώ μυστήρια Να ιδώ των ξωτικών τα πανηγύρια, των τελωνιών τα θεότρελλα κέφια, του νεραϊδοχορού ν’ακούσω ντέφια και Σειρήνων τραγούδια ή μαρτύρια. Κι άμα στ’αστερινά τους χρυσαμάξια οι άγγελοι φύγουν και ο ήλιος φέξη πίσω ύμνο στην τετραγάλανη μονάξια, πουλί τ’αγριου γιαλού, θα κελαϊδήσω. Τεχνίτρα η πικροθάλασσα παράξια της λαλησιάς μου θα βαστάη το ίσο» Λ. Μαβίλης

Η Μουσική μας!

Οι επισκέπτες μας